На Тернопільщині жінка відсвяткувала своє сторіччя

08.02.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині ще одна людина увійшла до списку довгожителів. Так, мешканці села Великі Кусківці, 6 лютого, виповнилося сто років. Свій ювілей вона відсвяткувала у великому колі сім'ї та знайомих.

Попри недугу, жінка продовжує радуватися життю та охоче розповідає свою історії. Як зазначає Басій Марія Іванівна, в дитинстві вона залишилася без батька, а деякий час і без матері. З багатодітної родини залишилась лиш вона та наймолодша сестричка.

Згодом, війна забрала у неї чоловіка, який пішов на війну. Він загинув за пів року від початку Другої світової війни, залишивши по собі їхню дочку Ганну.

«Тоді приходилось важко робити: жати, косити, орати, а ще дім, худоба... Та, Богу дякувати, мала здоров"я. У 95 років ще ломаки рубала", - згадує Марія Іванівна.

Зараз Марія Іванівна проживає з дочкою, онуком та його сім'єю — дружиною та дітьми. Дивлячись на свою родину жінка не може натішитися. Адже, саме вони додають її сил і бажання жити.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі