«Місто без солей»: на Тернопільщині боряться з незаконним обігом наркотиків

Опубліковано:
7 Лютого, 2020

«Стоп наркоти!» — з такими гаслами, 7 лютого, відбулося засідання круглого столу в Головному управлінні поліції. Мета такої зустрічі — вирішення питання, щодо незаконного обігу та збуту нарковмісних речовин на території міста та області.

Першочерговою проблемою залишається продаж наркотиків через інтернет. Вперше в Україні, три роки тому, такий незаконний «бізнес» виявили саме на Тернопільщині.

Як зазначає Олександр Богомол, наркотики, які продають через інтернет, може придбати будь-хто і будь-де. Проте, знайти «бізнесмені» та довести їх вину у суді дуже важко.

Для того щоб очистити місто від наркотиків, буде організовано комплекс заходів. Зокрема, комунальники разом з поліцією вестимуть боротьбу з рекламними надписами на будівлях про продаж заборонених речовин, замальовуючи їх.

«Питання безпечного міста — це комплекс заходів. Це відеокамери, встановлені по місту. В нас більш як 300 відеокамер. Їх на квадратний кілометр або на мешканця найбільше в Україні. Усі камери виводяться на один сервер, де зберігається інформація понад місяць. І вони допомагають правоохоронним органам в розкритті злочинів», — додає Олександр Богомол.

Також, правоохоронці закликають усіх небайдужих тернополян допомогти їм боротися із цією проблемою.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продаж наркотиків, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: