Діамантове весілля – 60 років подружнього життя, відсвяткувала пара з Чорткова

Опубліковано:
7 Лютого, 2020

Діамантове весілля – 60 років подружнього життя відсвяткувала пара з Чорткова. Щасливу річницю весілля Тамара та Юрій Білоусови відсвяткували у суботу, 1 лютого. Пані Тамара розповіла, що познайомилась із майбутнім чоловіком, коли їй було 20 років, а йому 23. 

«Спочатку я навіть не звернули на нього уваги, Юрчик приходив у гості до родичів, у яких я орендувала квартиру. Одного дня перед обідом він йшов  мити руки і попросив мене допомогти зняти годинник. Так ми  простояли в коридорі декілька хвилин, просто дивлячись у вічі один одному. От тоді між нами і з’явилася перша іскорка кохання. За деякий час він запросив на танці. А уже через пів року Юра приїхав і запропонував мені стати його дружиною», – розповідає пані Тамара.

До сьогодні Юрій Васильович і досі любить та бережно ставиться до своєї коханої та ніжно називає її сонечком.

«Я вам скажу, що ніяких секретів щасливого подружнього життя немає. Головне – це кохати, коли потрібно – терпіти і уміння пробачати», – каже  Юрій Васильович.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Білоусови, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: