У Шумську, 5 лютого, відбулося офіційне представлення нового голови районної державної адміністрації — Віталій Кудлак.

Яз зазначив новий очільник Шумщини, основне своє завдання він пов’язує з реалізацію нових соціальних та економічних проєктів, які допоможуть покращити рівень життя в районі.

«Я докладу всіх зусиль, щоб моя робота була ефективною. Та попри все моє бажання і підтримку з боку президента України, Кабінету міністрів та обласної влади, я нічого не зможу зробити без вашої підтримки. Зміни, що зараз реалізуються в Україні несуть у собі не тільки виклики, а й великі можливості. Тому саме від нашої співпраці залежить те, як ми зможемо їх використати для розвитку району”, – підкреслив Віталій Кудлак

Зазначимо, що Віталій Кудлак закінчив Тернопільську академію народного господарства (на даний час Тернопільський національний економічний університет), отримав ступінь магістра за спеціальністю «Економіка підприємств» (диплом з відзнакою). У 2004 – 2007 рр. навчався з відривом від виробництва в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. З 2014 р., по теперішній час, доцент кафедри «Економіки та фінансів» Тернопільського національного технічного університету. Паралельно з науковою діяльністю, Віталій Кудлак брав активну участь у громадському житті. Зокрема, він очолює ГО “Демократичний альянс Тернопільщини”, обласну організацію політичної партії «ДемАльянс», а також є експертом Тернопільського центру реформ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Віталій Кудлак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: