Водій, який вчинив смертельне ДТП на Тернопільщині, більше 4 років переховувався від слідства

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до Заліщицького районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя Чернівеччини, який, 30 квітня 2015 року п’яним вчинив ДТП зі смертельними наслідками, а потім переховувався від слідства.

Встановлено, що громадянин К, керуючи автомобілем RENAULT Kangoо, на вулиці С.Бандери м. Заліщики виїхав на зустрічну смугу, на якій зіткнувся з автомобілем CHEVROLET Niva-21230, що рухався у зустрічному напрямку, внаслідок чого пасажир CHEVROLET загинув.

Ще у серпні 2015р. винуватцю ДТП повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України, та у зв’язку з переховуванням від слідства, його оголошено у розшук.

На початку січня 2020 року підозрюваний був затриманий працівниками поліції в аеропорту м. Бориспіль та доставлений до Чортківського ІТТ. За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Розслідування завершено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі