У Тернополі відбувся перший конкурс «Краса елегантного віку»

Опубліковано:
5 Лютого, 2020

 

У Тернополі, 3 лютого, відбувся перший конкурс краси серед жінок елегантного віку. Участь у шоу взяли вісім тернополянок, віком від 60-ти років. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Під час конкурсу учасниці здійснили кілька виходів, зокрема: дефілювали у вишитих сукнях та інших нарядах, танцювали і відповідали на запитання. Так, за результатами голосування журі, усі вісім учасниць отримали нагороди та корони у різних номінаціях, а титул «Панна глядацьких симпатій» здобула найстарша учасниця конкурсу Галина Стасіна.

Як зазначив міський голова, такий конкурс став прикладом для містян, продемонструвавши, як важливо не боятися розвиватися і вдосконалюватися та бути активними учасниками суспільного життя в місті, попри свій вік. Надалі, конкурси краси такого формату планують зробити щорічним.

До слова, ініціаторам заходу стали працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Краса елегантного віку», #конкурс краси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: