«Отруєння чадним газом»: у Тернополі знайшли мертвого таксиста

Опубліковано:
5 Лютого, 2020

У Тернополі розшукуваного таксиста знайшли мертвим. Оскільки чоловіка знайшли у заведеному автомобілі, то припускають, що передня причина смерті — отруєння чадним газом.

Як повідомляє поліція, до батька прийшла сусідка і розповіла, що схоже авто його сина бачила в райцентрі біля їхнього гаража. Чоловік пішов перевірити гаражне приміщення. Відкривши двері він побачив авто, всередині якого знаходиться його мертвий син.

Слідчі, які приїхали на місце події, слідів насильницької смерті на тілі чоловіка виявили. Тому, такий випадок правоохоронці внесли в ЄРДР з поміткою “самогубство”.

Зазначимо, що другого лютого батько загиблого звернувся до поліції. Він розшукував свого сина, який перестав виходити на зв’язок з рідними Сам же загиблий підпрацьовував водієм таксі в Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #таксист, #тернопіль, #тернопільські новини, #чадний газ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: