У Тернополі продовжуватимуть очищати вулиці міста від негоди

Опубліковано:
5 Лютого, 2020

У Тернополі, 4 та 5 лютого, техніка комунальних та підрядних організацій очищала вулиці міста від снігу. Проїзні частини посипали протиожеледними сумішами та здійснювали механізоване підмітання тракторними щітками доріг і тротуарів. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Загалом, для того щоб уникнути утворення ожеледиці та снігових заметів на дорогах і тротуарах міста, цієї ночі на вулицях міста працювало 22 одиниці спеціалізованої техніки. Роботи з очищення вулиць від снігу триватимуть впродовж дня та наступної ночі.

Зазначимо, що на Тернопільщині, впродовж чотирьох днів, очікується суттєве погіршення погоди — мороз, сніг та ожеледиця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #комунальники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ожеледиця, #погода, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: