Фінансовий директор «Контінентал Фармерз Груп» Ігор Кублицький – у десятці кращих в Україні

04.02.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ігор Кублицький, який обіймає посаду фінансового директора «Контінентал Фармерз Груп», потрапив у десятку кращих фінансових директорів України.

Нагородження лідерів ринку у восьми номінаціях, серед яких – «Кращий фінансовий директор», відбулося в рамках церемонії «Фінанси. Опора. Бізнес», організованій виданням «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і бізнес-медіа бюро Ekonomika+ 29 січня 2020 року в м. Києві.

null

ТОП кращих формували опираючись на оцінку експертів, серед яких – представники рекрутингових компаній і міжнародних компаній, що спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки (80%), а також вибір редколегії журналу «ТОП-100» (20%).

Нагадаємо, що Ігор Кублицький був призначений фінансовим директором «МРІЯ Агрохолдинг» у вересні 2018 року, а після її злиття із CFG (Continental Farmers Group) в єдиний бізнес «Контінентал Фармерз Груп» продовжив успішно управляти фінансовим департаментом вже об’єднаної Компанії.

Для довідки: Ігор Кублицький закінчив Харківський державний університет, Central European University (Будапешт, Угорщина) та IESE Business Scholl (Барселона, Іспанія). Має більш як 20-річний досвід роботи на управлінських посадах в компаніях з українським та міжнародним капіталом. Зокрема, до приходу в «Контінентал» Кублицький очолював фінансовий напрямок у ТОВ «ДТЕК» та був директором із трансформації у ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі