В Іспанії пішов з життя священник з Тернопільщини

Опубліковано:
3 Лютого, 2020

Після тривалої хвороби на 87-му році пішов з життя клірик Тернопільської єпархії, колишній настоятель парафії святої преподобної Параскеви с. Соколів Теребовлянського району протоієрей Андрій Яцків.

Як повідомили в прес-службі Тернопільської єпархії ПЦУ, священник помер в Іспанії, де перебував у родині доньки. Поховають отця Андрія в Україні. Деталі будуть відомі згодом.

Андрій Яцків народився 13 грудня 1933 року в м. Підгайцях Тернопільської області. У священики був посвячений в 1970-тих. Пастирське служіння розпочинав на Івано-Франківщині.

З 1977 по 1985 р. служив у Підволочиському районі Тернопільської області, з 1985 і до виходу на спокій у 2017 р. – у Соколові на Теребовлянщині.

До 2010 року був настоятелем парафії святої преподобної Параскеви в Соколові. За прикладом батька, священником став син отця Андрія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іспанія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #яцків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: