Тернополян запрошують вчитися управляти своїм здоровям на зустрічі з біохакером Святославом Ханенко

Опубліковано:
3 Лютого, 2020

Усі люди здорові, поки живі, навіть, якщо у них є хвороби. У цьому переконаний головний біохакер України, сімейний лікар – Святослав Ханенко.

За сприяння проєкту «Життя в стилі ЕКО» та ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» 7 лютого 2020 р. у Тернополі відбудеться зустріч зі Святославом, який розповість про нову філософія здоров’я, про те, як покращити свою особисту ефективність та з віком ставати здоровішими, як застосовувати техніки біохакінгу у традиційній медицині, що таке функціональне та ментальне здоров’я, як застосовувати знання про здоров’я у повсякденному житті, а також здійснювати моніторинг своїх показників здоров’я.

Святослав Ханенко закінчив НМУ ім. Богомольця, вивчав медицину в Австрії, став першим сімейним лікарем європейського зразка в Україні, отримав МВА в Barselona Business School, заснував  перший в Україні фестиваль біохакінга Biohacking Fest Ukraine. Святослав виступав спікером міжнародних біохакінг івентів, написав численні публікації про біохакінг тастававтором першої статті у Вікіпедії «Біохакінг» та автором першого запропонованого в рамках міжнародних біохакінг івентів (Biohacker’s Summit Tallinn 2018, Biohacking Riga 2019) визначення біохакунгу.

«Своїм життям, здоров’ям, довголіттям та продуктивністю можна управляти, – говорить Святослав. – Це можна робити завдяки технікам біохакінгу. Це нове поняття набирає все більшої популярності. Воно означає системне, комплексне і свідоме управління здоров’ям, засноване на глибокому розумінні людиною свого організму, середовища та умов, в яких він знаходиться.Паралельно поліпшенню здоров’я може вирішуватися дуже широкий спектр завдань: лікування, а не заліковування хронічних захворювань, поліпшення продуктивності у всіх сферах життя – бізнесі, відносинах, громадській та політичній діяльності, спорті, потенційне продовження життя, поліпшення якості життя і задоволеності».

«У 2020 році одним із наших пріоритетів в рамках проєкту «Життя в стилі ЕКО» ми вибрали розвиток програми «Якісне життя та активне довголіття». Саме тому ініціювали серію зустрічей з нашим добрим другом упродовж 20-ти років, який точно знає, що здоров’я – це комплекс добробуту тіла, розуму, духу, соціальних зв’язків і навколишнього середовища. Україна стане здоровою країною, коли всі почнуть реалізовувати цей концепт і позбавлятися від шкідливих стереотипів про своє здоров’я, у результаті чого люди стануть більш відповідальними відносно до себе і більш успішними», – зауважив Тарас Демкура, віцепрезидент Міжнародної торгової палати.

«Ми вже давно намагаємося ставитися до нашого здоров’я усвідомлено. Сьогодні ж у цьому контексті почали застосовувати слово «біохакінг». В його основі – реалізація надлюдини, оптимальне відновлення ментального та фізичного здоров’я, досягнення високої продуктивності, продовження життя, та поліпшення його якості. Вважаю, що у сьогоднішніх реаліях ці знання і розуміння біохакінгу важливі та корисні й підприємцям, і представникам медичної галузі та громадянам, які прагнуть жити довго і здорово», – розповіла Ірина Демкура, президентка ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області».

Хочете «апгрейдити», обновити своє здоров’я, чи виявити хворобу до того, як вона про себе заявить?

Хочете покращити свою особисту ефективність?

Вважаєте, що настав нарешті час взяти здоров’я у свої руки?

Тоді запрошуємо Вас на зустріч, яка відбудеться 7 лютого 2020 р. і готелі «Авалон» (м. Тернопіль, пр-т Степана Бандери, 2). Початок о 17:00.

Детальна інформація за телефоном: 050 339 53 00

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Ханенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: