«Головне – це кохання»: на Тернопільщині подружжя відсвяткувало діамантове весілля

Опубліковано:
3 Лютого, 2020

У Чорткові, 1 лютого, подружжя Тамара та Юрій Білоусови відсвяткували діамантове весілля. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Пара познайомилася під час студентських років. Тоді пану Юрію було 23 роки, а його коханій – 20. Від тоді пройшло уже багато років, але вони досі пам’ятають дні, коли зароджувалася їхнє кохання.

«Спершу навіть не звертала на нього уваги, приходив у гості до родини, в якої я орендувала квартиру. Але одного разу, перед обідом Юрчик йшов мити руки і попросив мене допомогти зняти годинник. Ми так і простояли в коридорі декілька хвилин, просто дивлячись у вічі один одному. Саме тоді між нами та з’явилася перша іскорка кохання. Згодом запросив на танці. Вже через пів року Юра приїхав і запропонував стати його дружиною», – розповідає пані Тамара.

Так, від дня їхнього весілля пройшло уже шістдесят років. Але Юрій Васильович і досі дивиться на свою Тамарочку ніжними закоханими очима, та лагідно називає її сонечком.

На прохання поділитися своїм секретом, подружжя розповідає, що жодних секретів щасливого подружнього життя немає. Головне – це кохання, терпіння та вміння прощати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діамантове весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: