П’ять років тому не стало Кузьми. Підбірка рідкісних фото Андрія з сім’єю

Опубліковано:
2 Лютого, 2020

2 лютого 2020 року минає 5 років з того дня, як Андрія Кузьменка, якого більшість з нас знали як Кузьму Скрябіна, вже немає із нами. Його безглузда смерть у ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг вразила мільйони українців. Люди і досі вважають, що втратили народного пророка…

Усі пам’ятають Кузьму як веселого музиканта, який говорив суржиком, не стидався матюків, де це було доречно, і рубав, як-то кажуть у народі, правду-матку з плеча. Його дотепи, неймовірне почуття гумору та неудавану щирість пам’ятають усі глядачі телешоу з Кузьмою та всі фанати його пісень.

 

Проте мало хто знає, яким був Андрій в особистому житті. Тому публікуємо фото Кузьми Скрябіна у колі родини: дружини, донечки, батьків.

 

Андрій був дуже дбайливим чоловіком та батьком. В інтерв’ю він не раз зізнавався, що Новий рік завжди зустрічає з донькою та дружиною. Ті гроші, що можна заробити на новорічних корпоративах, ніколи не замінять справжнього сімейного тепла.

 

Скрябін не приховував, що був дуже сором’язливим у дитинстві, і саме такою була його Бася (донечка Марія-Барбара).

 

До речі, музикант колись зізнався, що дуже любить Барбару Брильську (як Польщу і все польське). Кузьма був закоханий в її образ у легендарній кінострічці «Іронія долі, чи З легким паром». Подейкують, що саме це стало приводом дати своїй донечці одне з імен Барбара.

 

Дочку Кузьма виховував дуже мудро, вважав, що всьому можна навчити словом без фізичних покарань. Кузьма казав: «Дівчат треба любити, а пацанів можна і відлупити».

 

Через рік після смерті Андрія його дружина, Світлана, зізналась, що найбільше їй не вистачає його почуття гумору.

Вони були не просто чоловік і дружина, а величезні друзі. Андрій міг дзвонити Світлані 10 разів на день.

 

«Нас пов’язувала якась енергетика, не знаю, космiчна — не космiчна, але… Нам було добре разом!»— поділилася вдова Кузьми після його смерті.

 

Гроші для Андрія завжди були другорядними. Він виступав майже кожному селі в Україні, в кожному глухому закутку, дуже часто дававав благодійні концерти без копійки прибутку. Дружина завжди ставилась до цього з розумінням!

«Треба триматися — от i все. Починаєш потихеньку щось робити, робити i… стараєшся знову жити. Так, жити!» — говорить Світлана після смерті чоловіка.

Сім’я — то дуже інтимна штука. Тому і є інтимні відносини двох людей, які приховані від усіх інших. Бо якщо це перестає бути інтимом, ти починаєш його собі десь шукати, щоб мати все-таки то сховане від усіх».

Кузьма любив пахати день і ніч, отримуючи від того кайф. Це передалось від батьків. Мама казала маленькому Андрієві, що чим більше він буде зайнятим в дитинстві, тим більше в нього буде вільного часу, як той стане дорослим.

 

Як же не вистачає такої світлої людини! Нехай земля тобі буде пухом, наш любий Кузьма…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кузьма, #скрябін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: