Кожен раз хочеться плакати: Притула зворушив історією про доброту українців

02.02.2020 18:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сергій Притула розповів зворушливу історію про добре серце українського народу. Він захопився людьми, які виховують своїх дітей так, що можна пишатися. Шоумен і волонтер описав, як після концерту "Вар'яти шоу" в гримерку попросилися діти. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Сергій подумав, що як зазвичай, хочуть зробити фото. Але виявилося, що хлопчики захотіли передати конверт з грошима на потреби української армії. В руках вони тримали конверт, на одній стороні якого було написано "Слава Україні", на іншій - "Від Марка, Дарія і Енея".

Притула був дуже зворушений і зізнався, що в цей момент захотів заплакати, але не зробив цього. Волонтер перерахував життєві ситуації, коли небагаті українці роблять усе, щоб допомогти військовим на Донбасі, позбавляючи себе якихось речей пише rbc.ua

"Кожен раз хочеться плакати і стоїть комок у горлі. Бо хлопчики могли б витратити ці гроші на якісь ігри. Мама на дитину. Діаспора на сім'ї. Батько на сина. А Петя міг би просто жити своїм заробітчанським життям і не паритися. Але виховання, патріотизм і усвідомлення важливості підтримки свого війська, не дозволяють їм залишатися байдужими. Як і у випадку з сотнями тих, хто здійснює щодня перекази на волонтерські рахунки", - написав Притула.

Ведучий і волонтер подякував усім за допомогу в січні, але зазначив, що все одно цих грошей не вистачить на те, щоб задовольнити всі потреби армії, які у нього відзначені в вордовському файлі. Якщо у когось з вас є бажання допомогти, Сергій опублікував банківські реквізити для допомоги українським військовим.

ПриватБанк Номер картки 5168 7420 6353 7207 Призначення платежу: поповнення картки 5168742063537207 (Притула Сергій Дмитрович). № рахунку 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 Притула Сергій Дмитрович ІПН 2975800618


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі