Тихий, але кмітливий: очільник Тернопільської ОДА Сопель обрав «свою» комісію, яка ділитиме сотні мільйонів з проектів ДФРР (Документ)

Опубліковано:
2 Лютого, 2020

«Зелений» голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель, попри малослівність, все ж тихо ладнає справи на свою користь.

Вочевидь, очільник облдержадміністрації взявся самостійно вирішувати, які проекти в області реалізують за кошти державного фонду регіонального розвитку.

До складу регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, які можуть втілити за рахунок ДФРР, Сопель включив більшість своїх «обраних».

Судячи з розпорядження, голова Тернопільської ОДА не дуже хоче, аби органи місцевого самоврядування впливали на конкурсний перелік проектів.

Згідно з правилами, до складу комісії мали увійти по третині представників виконавчої гілки влади, органів місцевого самоврядування та громадськості. Однак, як бачимо, при загальній кількості у майже два десятки членів комісії, із органів місцевого самоврядування Сопель спромігся залучити лише двох осіб – це голови Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук і Байківецької ОТГ Анатолій Кулик. Мабуть, невигідно?!

Нагадаємо, очільник Тернопільської ОДА Ігор Сопель ще не звільнив з посади головного фігуранта скандалів, пов’язаних із роздробленням земельних ділянок, начальника Управління капітального будівництва Віктора Кузяка. Саме це скандальне відомство є розпорядником коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #комісія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Сопель, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: