Тернополянин придбав автомобіль-двійник

01.02.2020 22:43   Джерело: TeNews
Автор : Анастасія Квітковська

Автомобіль Fiat Doblo житель Тернополя придбав у власника з Коломиї у серпні 2019 року. Автівку не переоформляв. Про те, що вона може бути двійником іншого авто або ж краденою, чоловік не знав. Дізнався про це від патрульних.

Тернополянин зупинився в забороненому місці, до нього підійшли поліцейські. Перевіряючи документи на авто, правоохоронці з’ясували, що номер кузова та свідоцтво з реєстрації не співпадає з базою Національних інформаційних систем. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці припускають, що автомобіль може бути як двійником, так і краденим з перебитими номерами кузова. Деталі стане відомо після проведення спеціальних експертиз. Авто вилучили і помістили на арештмайданчик, а свідоцтво направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Поліцейські нагадують, що купівля і продаж авто повинні супроводжуватися зняттям з обліку колишнього власника і постановкою на облік нового. Щоб вбрегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись саме до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця та покупця. Послуга безкоштовна.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі