Порівняйте фото і відчуйте різницю: тернополяни обурені «новими» вагонами в «Інтерсіті» Київ-Тернопіль

Опубліковано:
1 Лютого, 2020
Новенькі та зручні вагони, якими тернополяни їздили у Київ потягом “Інтерсіті”, передали маршруту Кривий ріг-Київ. Тернополю ж дісталися старі вагони Пасажирської компанії.

З 23 січня швидкісний поїзд Інтерсіті № 747 почав курсувати сполученням Київ-Тернопіль щоденно замість через день. Покращення від цього відчули хіба жителі Кривого рогу, але ніяк не тернополяни.

“Для початку порівняйте фото вагонів і відчуйте різницю. А тепер поясню, що сталось. У 2017-му з Тернополя до Києва пустили прямий поїзд Інтерсіті Skoda Wagonka. Шкоди протримались недовго, зламались і натомість запустили п’ятивагонний склад від Швидкісної компанії. Вагони досить комфортні, через день курсували з Тернополя до Києва, а через день з Кривого Рогу до Києва. А тепер слідкуйте за руками – комфортні вагони забирають до Кривого Рогу, і ті курсують там щодня, замість через день. А Тернополю віддають старі вагони Пасажирської компанії, які перебували фактично в запасі”, – повідомив у Facebook тернополянин Максим Черкашин.

Таке нововведення викликало хвилю обурення серед містян, адже квитки на швидкісний поїзд коштують не дешево. Люди нарікають на поганий стан старих вагонів, де немає вентиляції та зручних сидінь.

“В п’ятницю їхали цим потягом до Києва. Це не потяг, це електричка. Незручні, вузькі сидіння для поїздки на таку відстань. Відсутня нормальна вентиляція у вагоні. Умови жахливі. Після цієї поїздки у всіх боліли спини, ноги, голови”, – пише Alina Zhukovska.

Тернополяни звернулися до представників Міністерства інфраструктури України, “Укрзалізниці”, а також Прем’єр-міністра України з проханням повернути комфортні вагони у потяг “Тернопіль-Київ”.

83246743 2822910777771316 4471804426859839488 n

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вагон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяг, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: