На Тернопільщині рятувальник оригінально освідчився дівчині

Опубліковано:
1 Лютого, 2020

Теребовлянський рятувальник, під час тактико-спеціальних навчань, у медичному закладі, освідчився своїй коханні. Оригінальну пропозицію руки та серця, 43-річний рятувальник, зробив у свій день народження. «Це була любов з першого погляду», – саме так описує зустріч з коханою Василь Кикіш.

За легендою, у дитячому відділені мед закладу, де працює його дівчина, виникла пожежа. Умовно були евакуйовані пацієнти, з будівлі виведено персонал. За лічені хвилини на місце прибули бійці Служби порятунку, серед яких – Василь Кикіш. За планом навчань, двоє працівників медичного закладу на пожежі зазнали травм та не могли самостійно вибратися з приміщення. Звісно, однією із потерпілих булла дівчина Василя Надія. Рятувальник, у вогнегаснику, виніс кохану на свіже повітря. Дівчина, через емоції, не підозрювала хто знаходиться біля неї. Навчання завершилися і Василь зняв маску та став перед шокованою Надією на коліна, запропонувавши руку і серце. Дівчині від щирого здивування перехопило подих. Та за кілька хвилин усі присутні почули довгоочікуване «Так».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #медзаклад, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пропозиція, #рятувальники, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: