У Тернополі попрощалися із загиблим добровольцем

Опубліковано:
1 Лютого, 2020

 У Тернополі,  28  січня, на Збаразькому кільці десятки містян  зустріли тіло Олега Литвинця. З квітами,  лампадками  та  прапором  України провели  учасника Євромайдану, добровольця полку «Азов», до його домівки. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської єпархії ПЦУ з попереднім посиланням на «Терен».

 Згодом,  автомобіль   вирушив у  Підволочиськ, де земляки попрощалися з добровольцем біля стели Ангелові. Далі, загиблого героя  доправили  у його рідне село Скорики, де його поховали.

Зазначимо, що Олег Литвинець потрапив у ДТП напередодні Нового року поблизу Києва, куди їздив на роботу. Майже місяць лікарі боролись за його життя,  проте врятувати так і не вдалося.  В Олега залишився тільки брат та двоє донечок-школярок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #азов, #ДТП, #євромайдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олега Литвинець, #підволочиськ, #Скорики, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: