У Бережанському районі закривають школи (Відео)

Опубліковано:
1 Лютого, 2020

Всі школи в Бережанському районі закрили на карантин. Таке рішення прийняли на засіданні протиепідеміологічної комісії, каже начальниця відділу освіти Бережанської райдержадміністрації Наталя Бабій. Це – 19 навчальних закладів. Також на карантин закрили 5 шкіл та 2 садочки в Саранчуківській сільській об’єднаній територіальній громаді Бережанського району, розповів начальник відділу освіти громади Ярослав Горохівський. У Бережанах на карантин закрили лише одну школу, в інших трьох – по одному класу.

Загалом на Тернопільщині на карантин закрили 28 навчальних закладів. Про це повідомила заступниця начальниці управління освіти та науки облдержадімністрації Ганна Зварич.

За словами обласного епідеміолога Марії Павельєвої, зараз в області понад 2800 школярів хворих на грип і ГРВІ. Загалом у школах Тернопільщини навчається 110 тисяч дітей. Всіх людей, хворих на грип і ГРВІ в області – 7368, каже Марія Павельєва.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: