«Електронна реєстрація у гуртки»: у Тернополі нововведення

Опубліковано:
31 Січня, 2020

У Тернополі планують запровадити електронну реєстрацію дітей при прийнятті до закладів позашкільної освіти. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, такі нововведення дозволить проводити відбір дітей при прийнятті у мистецькі установи та гуртки більш прозорим, а батькам — контролювати кожен процес зарахування дітей в освітні установи.

Так, на порталі «Електронні консультації з громадськістю», батьки зможуть дізнатися про порядок електронної реєстрації дітей у музичні школи №1 та №2, у художню школу міста та у заклади позашкільної освіти. Зокрема, таку реєстрацію впроваджують для груп «Станції юних техніків», «Центру творчості дітей та юнацтва», у дитячій хоровій школі «Зоринка» та в гуртках, які функціонують при загальноосвітніх школах.

До слова, у місті уже працює електронної реєстрації у школи, дитячі садочки та спортивні секції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуртки, #діти, #електронна реєстрація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садочки, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: