На Тернопільщині знову постала проблема шкільних вбиралень (Фото)

Опубліковано:
30 Січня, 2020

Уже не вперше на Тернопільщині порушують проблему шкільних вбиралень. Діти змушені відвідувати туалети на вулиці за будь-яких погодних умов. Сам стан гігієнічно-санітарних будівель жахає. І, якщо на Кременеччині, після втручання журналістів, ситуація зрушила з місця, то на Бучаччині вона залишається відкритою.

Днями фото жахливого туалету у Медведівській школі опублікував Іван Яриківський.

– Це «європейські» умови для учнів Медведівської школи, – пише Іван Яриківський.

Дехто з місцевих мешканців пропонує за власні кошти зробити новий туалет, інші звинувачують в усьому дирекцію навчального закладу та місцевий відділ освіти. Проте, дехто таки стає на захист останніх.

– Так, фото страшні, але Медведівська школа має три корпуси, в одному з них є нормальні туалети зі стічною водою та хтось вирішив похвалитись ще старими. Попри це, дирекція школи, голова сільської ради, відділ освіти працювали над проектом реконструкції школи й зараз закінчується його реалізація, на офіційному сайті Міністерства регіонального розвитку все описано, – пише Mariya Babych-Verbitska.

Справді, на сайті Міністерства можна знайти проект реконструкції Медведівської ЗОШ І-ІІ ступенів. В анотації йдеться про відсутність внутрішнього туалету. А в перелічених основних заходах проекту про будівництво туалету вже не згадується.

Фото Івана Яриківського

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбиральня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туалет, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: