«Хвиля гніву»: у Тернополі протестують представники профспілок

Опубліковано:
30 Січня, 2020

У Тернополі, 30 січня, представники профспілок провели акцію акція «Хвиля гніву». Такий захід став своєрідним протестом проти нового законопроєкту «Про працю».

Так, в Українському домі «Перемога» обговорили цю проблему та прийняли відповідні резолюції. Згодом учасники акції вирушили до стін обласної державної адміністрації для того, щоб публічно висловити свій протест проти намірів уряду.

«Уряд підготував велику загрозу для найманих працівників, скерувавши у Верховну Раду України законопроєкт “Про працю” №2708. Цей проєкт значно звужує і обмежує права найманих працівників.Тому, профспілки виступають рішуче проти цього законопроєкту і проводять по всій Україні акції “Хвиля гніву”», — розповідає під час пресконференції голова Тернопільської обласної ради профспілок Андрій Присяжний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закон про працю, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прфспілки, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: