На два роки за грати через невиконання обмежувального припису

30.01.2020 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

32-річний житель обласного центру понесе кримінальну відповідальність за невиконання обмежувального припису. Йому інкримінують порушення статті 390-1 ККУ – невиконання обмежувальних заходів.

Як повідомив інспектор відділу дільничних офіцерів управління превентивної діяльності  Дмитро Адамович, це перший на Тернопільщині прецедент, коли особа, котра чинила домашнє насилля, не виконує припису.

Третього січня суд виніс ухвалу, згідно з якою чоловкові було заборонено наближатися на 50 метрів до місця проживання жінки, а також підтримувати з нею будь-яку зв’язки, в тому числі листування чи розмови по телефону. Від домашнього тирана страждала не лише його дружина, а й маленький син. Крім цього той крав з дому гроші та цінні речі. Проте молодик увалу суду проігнорував. Постраждалій знову доводилось викликати поліцейських, щоб втихомирити порушника.

За умисне невиконання обмежувального припису передбачено покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі