Головний підозрюваний сам і викликав поліцію. Житель Свидова, 1970 року народження у 2014 році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Тоді ж і познайомився із загиблою.

Він розповів поліцейським, що дружина зловживала спиртним, на прохання припинити не реагувала, тому свою правоту він доводив за допомгою кулаків. За словами начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника, жодних скарг від жінки про насилля в сім’ї поліцейським не надходило.

Останні побої завершились для жінки летально. Після чергового конфлікту чоловік пішов поратися по господарству, а коли повернувся – дружина вже була мертвою. Як встановила слідчо-оперативна група, жінка померла через крововтрату внаслідок розриву нирки.

За висновками поліцейських, того дня чоловік бив дружину руками та ногами в область грудної клітки та спини. У скоєному він зінався. Відповідатиме згідно статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: