У Тернополі борються з неофіційним працевлаштуванням

Опубліковано:
29 Січня, 2020

У Тернополі, з 22 по 31 січня, триває масштабна інформаційна кампанія, спрямована на подолання незадекларованої праці у сферах торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Оскільки у сфері торгівлі спостерігаються найвищі показники незадекларованої праці, то інспектори праці проведуть роз’яснювальні заходи у найбільших торговельних точках міста. Зокрема, роз’яснювальні роботи проведуть на території ринку «Оріон» та об’єктах, що розміщені на бульварі П. Куліша та на вулицях: Симоненка, Володимира Великого і Генерала М. Тарнавського.

В результаті чого, інспектори праці нагадають роботодавцям та найманим працівникам про необхідність оформлення належним чином трудових відносин і дотримання усіх належних соціальних гарантій, а також про особливості ведення документів для чіткого та правдивого обліку робочого часу працівників при роботі у нічний час, святкові дні та позанормово.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #працевлаштування, #ринки, #ринки Тернопільщини, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгівля, #угода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: