«Зв’язали скотчем руки»: на Тернопільщині грабіжники обікрали будинок фермерів

Опубліковано:
29 Січня, 2020

На Лановеччині, 29 січня близько третьої години ночі, троє невідомих у масках увірвалися до будинку фермерів. Грабіжники зв’язали скотчем руки чоловікові, дружині, а потім і дитині, яка ховалася під ліжком.

Як повідомляє поліція, злочинці вимагали від родини гроші. В руках злодіїв були лом, дві бити та предмет, схожий на револьвер. Збагатившись майже на триста тисяч тріо грабіжників втекли, залишивши зв’язану сім’ю. Проте, синові вдалося вивільнився та покликав на допомогу..

«Нападники ймовірно знали, що у будинку фермерів є гроші. Відомо було невідомим і про камери спостереження, оскільки зловмисники забрали вінчестер, де зберігалося відео. Собаку, яка бігала на подвір’ї, злодії отруїли перед тим, як увійшли в будинок», — розповідає заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха.

Наразі, правоохоронці розшукують грабіжників. Проте, якщо комусь будь-яка інформація про напад, поліцейські просять повідомити на лінію “102”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіжники, #коштовності, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фермери
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: