Тернопіль: у шкільних їдальнях впроваджують нове меню

Опубліковано:
29 Січня, 2020

 У двох тернопільських школах впровадили нове харчування. Зокрема, оновили шкільне меню у спеціалізованій загальноосвітній школі І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов (на вул. Лесі Українки, 12а) та частково у школі №4. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова Тернополя, для того щоб урізноманітнити дитяче харчування у навчальних закладах, запропоновано експериментально впроваджувати нове шкільне меню. Для цього необхідно вивчити усі запропоновані пропозиції. Також, не відкидають такий варіант, що необхідно буде запросити спеціаліста, який навчить кухарів шкільних їдалень готувати нові страви.

«Сьогодні є дуже багато цікавих пропозицій, як урізноманітнити та зробити кориснішими страви, що споживають учні у шкільних їдальнях. Зокрема, позитивними відгуками користується розроблене меню для шкільних їдалень кулінарним експертом Євгеном Клопотенком», – додає Сергій Надал.

До слова, експериментальне впроваджують нового меню для шкільних їдалень здійснюється згідно з дорученням управління освіти та науки, яке було отримано під час засідання виконавчого комітету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #Євген Клопотенко, #меню, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #столова, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: