Ірина Мацко презентувала книжку «Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи»

Опубліковано:
28 Січня, 2020

Ірина Мацко презентувала книжку  “Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи”. Модерувала захід письменниця, громадська діячка Lesia Mudrak. Також на захід приїхав директор видавництва Саміт-Книга Ivan Stepurin. Ірина Мацко вдячністю та враженнями від презентації власної роботи поділилася у мережі «Facebook»:

«Кажуть, що після презентації у Тернополі почалася ЕПІДЕМІЯ ЩАСТЯ))) Я й сама досі заряджена, адже 21 січня у затишний і привітний Natura гастропаб, як у Рукавичку із казки, сходилися ті, хто вирішив завітати на першу Презентація “Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи” моєї книжки.

null

Заклад Natura для такої події був обраний не випадково. Його власник Volodymyr Kharkavyy – знавець і поціновувач теми хюґе у світі, багато подорожує і заклад оформлений із врахуванням усіх маленьких дрібничок, які роблять наше життя повнішим і комфортнішим.

null

Нестандартний захід організовувала Наталя Турчин, яка має великий досвід в організації різних подій. Дякую, Наталочко!

На представлення аудиторії книжки про українське хюґе, підтримати, приїхали гості – директор видавництва Саміт-Книга Ivan Stepurin та відома письменниця, громадська діячка Lesia Mudrak, яка модерувала захід, майстерно пересипаючи теми розділів книжки своїми творами із власної новинки “Поміж жіночих звивин”. Дуже дякую за підтримку!

Дуже важливими для мене враженнями від книжки поділився Леонід Бицюра, який від зародження ідеї підказував і допомагав у написанні.

null

Але справжньою родзинкою були авторські пісні Serhiy Lazo у його виконанні, які знають усі і дуже тепло і по-родинному ми їх співали.

Дякую за висвітлення події Файний ранок UA:ТернопільIryna SkaskivОлена Мудра (Olena Mudraya)Lesya Zamorska.

Дякую за допомогу і підтримку моїм друзям Хома ОлександрНаталія Музичук (Natalia Muzychuk)Ірина Архиткогаля кичкаМирослава СтульківськаAnna BujakГалина Жмуд ДемкураАнастасія МацкоKateryna VarnavskykhBilinska TetyanaОксана РатушнякNadiya RudikСвітлана Козелко та усій Тернопільська міська ЦБСАндрій ТернопільськийМихайло ТимошикYuliia Ostapchuk, Іван Кушнір, Kinal OlehYulia ZhmudMyroslava VovnaВолодимир БобкоОльга НавроцькаNatalia Zakordonets, Наталія Масник…

Чудова згадка – сюжет про захід від талановитого Max Melnyk! Дякую, Максе!

На завершення презентації усі гості мали змогу посмакувати смачним пирогом із імбирним чаєм, якими пригощав найхюжніший, найзатишніший заклад Тернополя – Natura гастропаб!

Величезна вдячність усім, хто завітав у цей вечір! Один із елементів щастя – спілкування і в цей вечір саме гості створили щастя спільне для усіх!», – пише Ірина Мацко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #мацко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: