«Краса елегантного віку». у Тернопіль відбудеться конкурс краси

Опубліковано:
27 Січня, 2020

 У Тернополі, 3 лютого, відбудеться конкурс краси серед літніх жінок «Краса елегантного віку». Такий проєкт має на меті продемонструвати усім тернополянам, як важливо радіти життю, розвивати себе та бути активним у будь-якому віці. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначають організатори конкурсу, конкур краси серед літніх жінок сприятиме інтеграції людей похилого віку в соціум. Також, проєкт сприятиме кращому визначенню і забезпеченню потреб літніх людей.

До слова, захід відбудеться у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка о 17:00 год. Організовують конкурс краси фахівці Тернопільського міського територіального центру та Молодіжної ініціативи «Файні внуки»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс краси, #люди похилого віку, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подіум, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: