З 25 січня у Байковецькій громаді запрацювала «Фабрика Різдвяного вареника»

Опубліковано:
27 Січня, 2020

З 25 січня у Байковецькій громаді запрацювала «Фабрика Різдвяного вареника». Її особливість у тому, що вареники ліплять не в окремих селах, а в кожному селі громади. Таким чином місцеві жителі хочуть підтримати бійців на сході та показати, що тут, на мирній території України, – про них щодня пам’ятають і цінують те, що військові ризикують життям аби досягти миру в Україні. 

«У цей складний для нашої держави час маємо пам’ятати, що на сході України наш спокій бережуть мужні і відважні воїни. Жителі Байковецької громади не тільки дякують захисникам за їх щоденний подвиг, а й хочуть зробити для них невелику приємність – почастувати смачними варениками.  Сподіваємося, що вареники, зроблені власноруч з великою любов’ю, нагадають нашим воїнам про тепло рідної оселі, про сім’ю, про те, що їх з нетерпінням чекають вдома…», – розповідає координатора акції Юлія Турчманович.

Усіх охочих запрошують долучатися до благодійної справи. Детальнішу інформацію можна отримати у старост сіл або у координаторки акції Юлії Турчманович за номером телефону: (097) 618-43-92.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вареник, #доброчинність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: