Ще один реконструйований ФАП запрацював у Великогаївській громаді

Опубліковано:
26 Січня, 2020

Упродовж 2018-2019 років згідно з рішеннями  Великогаївської сільської ради сьомого скликання від 31 травня 2018 року № 534 та від 20 лютого 2019 року № 734 проведено реконструкцію спорудженої у 30-х роках минулого століття будівлі колишнього фельдшерсько-акушерського пункту в селі Дичків.

Роботи здійснено за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в сумі 1 303 000 гривень та місцевого бюджету Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади у сумі 984 595 гривень. У нових приміщення розміститься фельдшерський пункт села Дичків Великогаївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, офіс старости сіл Дичків та Красівка з віддаленим робочим місцем фахівця Центру надання адміністративних послуг Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади.

На відкриття реконструйованого ФАПу завітав голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

– Ця подія, без сумніву, є знаменною для мешканців цих сіл та для громади загалом, – наголосив під час урочистостей Віктор Овчарук. – Бачимо ще один приклад  реальних результатів реформи децентралізації в області. Адже головна їх місія – надання якісних послуг населенню. І відсьогодні такі послуги отримуватимуть жителі сіл Дичків та Красівка. Бажаю Великогаївській громаді  подальшого розвитку та процвітання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амбулаторія, #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: