Творці неполіткоректної комедії «Наші котики» презентували фільм у Тернополі

25.01.2020 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Інна Ткаченко

Фільм розповідає про 2014 рік, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання. Жоден з них не має бойового досвіду, нічого не знає про наміри командування, та й на місцевості майже не орієнтується. Втім саме вони стають причиною грандіозного фіаско масштабної операції ворога… Відвага, мужність, трохи гіпнозу та фірмовий гумор – вибухова суміш для “теплої зустрічі”!

“На комедії про війну чекали, чекають і будуть чекати наші бійці як у діючих частинах, так і в “запасі”, вже у цивільному житті. А разом з ними їхні рідні, близькі, знайомі... Уся наша країна”, - переконані творці фільму.

Для здорового розвитку українського суспільства драматичні події сьогоднішньої реальності потребують художнього осмислення. А сміх є найефективнішою практикою подолання соціальних травм і дає можливість позбавитися стереотипів.

Фільм створено кінокомпаніями “Бедлам Продакшн” (США), “Директорія Кіно” (Україна), “Банесто Продакшн” (Канада) за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства України з питань кіно.

Автор сценарію і режисер-постановник - Володимир Тихий. Продюсери - Марко Супрун, Ігор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун.

У ролях: Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Віра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. До слова, «Наші котики» увійшли до найбільш очікуваних фільмів 2019 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі