Як Avto.pro допомагає у пошуках запчастин для обслуговування авто

Опубліковано:
25 Січня, 2020

Питаннями пошуку та покупки доступних, але при цьому якісних запчастин задається кожен автовласник. Все частіше запчастини купують в інтернет-магазинах, які відрізняються широким асортиментом і нижчими цінами в порівнянні зі звичайними магазинами. Справжнім же проривом в області інтернет-торгівлі запчастинами стали маркетплейси. Про те, що таке майданчик з продажу запчастин Avtopro.ua, чому він користується популярністю, а також як з його допомогою здешевити обслуговування автомобіля, ви дізнаєтеся в даному матеріалі.

null

Питання обслуговування

Керівництва з користування різними моделями авто дають різні рекомендації про проходження планового техобслуговування. При цьому власникам практично будь-якого автотранспорту з приблизно однаковою частотою доводиться міняти такі комплектуючі та розхідники:

– Моторне масло;

– Кульові опори;

– Масляний і паливний фільтри;

– Гальмівні колодки;

– Ремінь ГРМ.

Навіть з таким набором можна витратити чималу кількість коштів. Вивчаючи каталог запчастин, автовласник знайде як оригінальні комплектуючі, так і їх аналоги. Багато хто віддає перевагу другим, адже вони дешевше. Однак аналоги виробляють і упаковують велике число фірм. Розібратися в особливостях підбору запчастин допоможуть знайдені в мережі матеріали. А якщо об’єднати цифровий майданчик для купівлі та продажу з тематичним порталом, на якому можна знайти керівництва з підбору запчастин, а також інформацію про фірми-виробники?

Все для автовласників

Avto.pro – це маркетплейс, на якому представлені виключно автомобільні товари. Тут можна і купувати, і продавати. Маркетплейс поєднує в собі переваги безлічі вузькоспеціалізованих онлайн-ресурсів. Ось що варте уваги:

– Захист кожної покупки, боротьба з демпінгом, обігом підробок і контрафакту. Тут автовласник гарантовано купує якісну запчастину за вигідною ціною;

– Тематичні матеріали від професіоналів і відгуки покупців. На Avto.pro завжди можна знайти корисну інформацію про ремонт та обслуговування, а також дізнатися думку інших покупців про товар, фірму або продавця;

– Величезний асортимент запчастин. Власник авто завжди знайде запчастини по кишені, щоб знову вийти на дорогу.

Маркетплейс відрізняється інтуїтивно зрозумілими інструментами пошуку товарів. Вести пошук можна по назві або параметрам автомобіля. За рахунок відпрацьованої бази кросів автовласник зможе підібрати аналог з гарантованою взаємозамінністю. При цьому дізнатися дані про виробника знайденої запчастини можна тут же. Avto.pro публікує докладну інформацію про нішеві фірми, а на присвячених їм сторінках можна ознайомитися з відгуками покупців.

Кожен може стати продавцем

На відміну від класичних інтернет-магазинів, майданчик Avto.pro не ставить жорстких вимог перед потенційним продавцем. Продавати можуть як дрібні підприємці, так і власники великих магазинів автозапчастин. Більш того, стати продавцем зможе навіть рядовий автовласник. Товари всіх категорій потрапляють в один електронний каталог і завжди знаходять свого покупця.

null

Щоб почати продавати на Avto.pro, потрібно зареєструвати акаунт продавця. Це займає менше хвилини, треба лише підтвердити номер мобільного телефону. Великим магазинам варто уважніше вивчити інтерфейс свого облікового запису, додати інформацію про власні склади та офіси, а також пройти верифікацію. Рядовим автовласникам, які хочуть позбутися гаражних надлишків, знадобиться всього кілька хвилин для розміщення запчастин на продаж.

Нові та підтримані автозапчастини

Широкі можливості для економії пропонують авторозбірки. Раніше адресу хорошої розбірки потрібно було шукати на дошках оголошень, на форумах або дізнаватися у друзів. Сьогодні, завдяки Avto.pro, авторозбірки виходить в онлайн. У відповідному розділі автолюбителі можуть знайти контактні дані менеджерів, дізнатися час роботи та ознайомитися з асортиментом запчастин авто ще до скоєння уточнюючого дзвінка.

 

Автовласники зможуть знайти на Avto.pro все, що може знадобитися для ремонту і обслуговування як легкового, так і вантажного транспорту. Не стане проблемою як пошук нових оригіналів, так і підтриманих запчастин або недорогих аналогів. Проте переконатися в цьому можна лише самостійно – запрошуємо читачів ознайомитися з електронним каталогом Avto.pro і зробити свою першу покупку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Avto.pro, #запчастини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: