Проблеми через керування авто напідпитку теребовлянець намагався вирішити 50-ма доларами

Опубліковано:
25 Січня, 2020

28-річний житель Требовлянського району їздив містом з порушенням правил дорожнього руху. Про це поліцейським повідомили очевидці. Поліцейські, що виїхали на місце події. За кермом перебував 28-річний житель одного із сіл району.

Від чоловіка тхнуло спиртним, тому правоохоронці запропонували чоловікові  проїхати з ними до відділу поліції, задля оформлення адмінматеріалів за керування автомобілем у нетверезому стані. Там чоловік почав пропонувати поліцейським гроші.

Порушника попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Незважаючи на це, він витягнув з кишені 50 доларів і підкинув інспектору. Неправомірні дії зафіксувала бодікамера.

Проти чоловіка відкриили кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 ККУ – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Окрім цього стосовно порушника поліцейські склали адмінпротокол за статтею 130 Кодексу України  про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: