У Тернополі зафіксують новий рекорд – долучайтесь, буде весело і сніжно

Опубліковано:
24 Січня, 2020

У Савич-парку у суботу у 13 00 розпочнуть встановлювати новий рекорд Тернополя “Наймасовіший з’їзд на сноутюбах в історії Тернополя” – у безсніжному місті? Саме так! Адже тільки на гірці, що по вул. Генерала Тарнавського, сніг падає щоночі і є чудова засніжена траса для сноутюбів. Дві снігові гармати “настрілюють” снігові кочугури, а ратрак розрівнює їх та розпріділяє на трасах. 

Віталік Кирилов, директор Савич парку: “Залишилося трішки більше доби до нашого масового спуску. Проясню деякі деталі та процес підготовки. Ми будемо їхати на сноутюбах один за одним. Заїзд для учасників буде повністю безкоштовним, але кожному учаснику треба буде мати 100 грн, щоб дати завдаток за майку «Савич Парк». По завершенню заходу тим, хто поверне майку, буде повернуто 100 грн. Участь у заході мають право брати лише дорослі 18 років і більше. Діти нехай приходять спостерігати, а після заходу будуть мати можливість взяти в оренду тюби і також покататися. На території вже є туалети, також буде можливість купити напої чи перекус. До заїзду будуть допущені лише ті учасники, котрі підписали згоду з правилами, що вони беруть відповідальність за своє здоровя під час екстримальних розваг. Ми відповідально ставимось до організації цього заходу, тому готові за власний кошт застрахувати учасників від нещасного випадку. Ті, хто надав свої дані: прізвище, імя, по-батькові, місце прописки, паспортні дані, ідентифікаційний код до 00:00 год 22 січня 2020, будуть застраховані нами. На даний момент є уже 50 учасників. Ми не будемо запускати одразу усіх 50 разом. Ми зробимо заїзди 15, 20, а потім і більше людей разом. І лише коли будемо бачити, що збільшення кількості людей безпечне, будемо нарощувати кількість учасників одночасного з’їзду.”

Учасників просять не запізнюватись і прийти рівно на 13:00 у суботу, 25 січня. Зустріч біля лижного покату «Савич Парк».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: