«Активна зима»: маленькі тернополяни можуть безкоштовно кататися на сноутюбах

Опубліковано:
24 Січня, 2020

У Тернополі розпочала діяти Соціальна програма «Активна зима», учасники якої мають можливість безкоштовно кататися на сноутюбах у гірськолижному комплексі «Савич-парк». Про це повідомляє Тернопільська міська громада.

Для того щоб взяти участь в акції необхідно зібрати групу з десяти і більше учасників та заповнену заявку надіслати на електронну скриньку dreampark.top@gmail.com. Після чого, ви отримаєте сертифікат на безоплатне катання.

Зазначимо, що тюбінгову трасу можуть відвідати : школярі та діти дошкільного віку; студенти навчальних закладів; діти з соціально незахищених, малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з інвалідністю, здатні до самообслуговування (при відсутності медичних протипоказань) діти учасників АТО/OOC (батьки яких перебували, знаходяться або загинули під час АТО/OOC): інші категорії населення. Також, під час візиту гірськолижного комплексу, для неповнолітніх учасників, необхідно мати при собі роздруковані та підписані батьками правилами перебування на території «Савич-парку».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #сноутюби, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: