У Тернополі тимчасово зупинять рух тролейбуса № 3

Опубліковано:
24 Січня, 2020

У Тернополі, 25  січня, буде тимчасово зупинено рух тролейбусів за маршрутом №3.  Таке  рішення прийняли у зв’язку із ремонтом дорожнього покриття на перехресті вулиць Симоненка — В. Великого — Генерала М. Тарнавського. Про це повідомляє Тернопільська  міська рада.

Як  зазначає  КП «Тернопільелектротранс»,  замість скасованого маршруту  буде  їздити  тролейбус  № 8. Так,  25 січня,  тролейбус курсувати  з таким  напрямком: Газопровід — вул. Микулинецька — вул. Кн. Острозького — вул. Митрополита А. Шептицького — вул. Живова (ринок, автовокзал) — вул. Микулинецька — Газопровід.

До слова, адміністрація КП «Тернопільелектротранс» просить вибачення у тернополян та гостей міста за тимчасові незручності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #дороги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: