Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний визнаний найкращим спортсменом

Опубліковано:
24 Січня, 2020

Під час проведення V з’їзду Асоціації спортивних журналістів України, який відбувся 23 січня, нагородили найкращих спортсменів, тренерів та спортивних журналістів України. Зокрема, почесне звання «Найкращий спортсмен 2019 року» отримав тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний.

Оскільки Дмитро Підручний у складі збірної України бере участь у шостому етапі Кубка світу з біатлону, який проходить у словенській Поклюці, нагороду від його імені отримав президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

Зазначимо, що вже 18-й сезон поспіль члени Асоціації підбивають підсумки спортивного року та визначають топ-десятку найсильніших спортсменів України, найкращого тренера та команду, а також найкращих спортивних журналістів країни, найкращі ЗМІ і спортивні відділи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Асоціація спортивних журналістів, #біатлон, #дмитро підручний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: