Поліцейські провели День кар’єри для вихованців Шумського училища

Опубліковано:
24 Січня, 2020

Поліцейські розповіли вихованцям “Шумського ПТУ” про свою роботу. На День кар’єри до учнів прийшли начальник відділу активної підтримки безробітних Шумської райфілії Тернопільського обласного центру зайнятості Леся Король спільно та працівники Управління патрульної поліції у Тернопільській області Департаменту патрульної поліції.  

На зустрічі начальник відділу зв’язків з громадськістю, старший лейтенант поліції Олеся М’ялковська та старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю, старший лейтенант поліції Ігор Івасів розповіли про набір поліцейських патрульної служби у Тернополі. Зокрема, зауважили, що кандидатів, які успішно пройдуть усі етапи конкурсу за результатами навчання – розприділять до різних підрозділів Департаменту патрульної поліції. Також організатори Дня кар’єри розповіли, які вакансії є наразі для охочих, які умови праці та заробітня плата. Також поліцейські  назвали ряд документів, які потрібні для вступу до служби та відповідали на запитання учнів. Поліцейські запросили охочих на співбесіду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #пту, #тернопіль, #тернопільські новини, #урок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: