Це сталося обідньої пори 22 січня. На двох чоловіків впала частина стіни. Один з них встиг відскочити, а іншого, 31-річного жителя Івано-Франківської області, засипало кількома тоннами цегли. Очевидці витягли чоловіка з-під завалів, але врятувати йому життя не вдалося.

Чому чоловіки зайшли у складське приміщення колгоспного підприємства, чи були вони працівниками і якщо так, то чи офіційно – поліцейські з’ясовують. Відомо, що там тривав ремонт даху, частину даху зняли й одна стіна не була закріплена і в якийсь момент вона впала. Факт розслідують відповідно до статті 272 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей.

На робочому місці у Козівському районі травмувався тернополянин 1958 року народження. Чоловік разом з співробітниками переносив електрощитову. Та раптом зачепився і впав, а металева конструкція травмувала йому ногу. У потерпілого –  закритий перелом стегна.

Чоловік офіційно працевлаштований. Матеріали правоохоронці передали на розгляд в управління держпраці.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виробництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #цегла
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: