Майже 350 школярів взяли участь у Тижні науки і техніки провели у Тернополі

Опубліковано:
23 Січня, 2020

У Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді відбувся Тиждень науки і техніки, присвячений Дню пам’яті Героїв Крут. Участь у ньому взяли 348 дітей. Для учнів влаштували святкову новорічно-різдвяну виставку творчих робіт вихованців “Зимовий вернісаж”, виставку виробів гуртка історико-технічного стендового моделювання.

До Всесвітнього Дня юного винахідника представляли конструкторські проєкти і раціоналізаторські розробки “Ми майбутнє України”. Провели відкриті міжгурткові змагання учнів з автомодельного спорту.

Також кожного дня учасники гуртків демонстрували свої знання, творчі здібності, розважалися, долучалися до інтелектуальної гри-квесту  “Юний винахідник”, міжгурткових змагань та різних майстер-класів. Учасники отримали грамоти Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді, а також призи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наука, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: