Тернопіль: у чоловіка вилучили майже кілограм психотропних речовин

Опубліковано:
22 Січня, 2020

 Марихуану, амфетамін, метамфетамін, МДА, PVP та нові психотропні речовини – НПР — у се це тридцяти однорічний  тернополянин продавав через інтернет. Такий «бізнес» він створив ще у 2018 році.

Як повідомляє начальника управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайло Димида, чоловік розпочинав свою нелегальну справу самостійно. Він адміністрував сайт, спілкувався з клієнтами, фасував наркотики, розвозив їх у визначені місця та закладав. Після того, як робота налагодилася і почала приносити прибуток, чоловік знайшов через інтернет близько десяти помічників.

Свою продукцію чоловік розміщав на одному із тернопільських сайтів. За одну дозу просили 300-500 гривень. У свою чергу, посередники отримували сто гривень за одну закладку наркотичних засобів, а за день їх могло бути в середньому від десяти до п’ятдесяти сховків.

Загалом, поліцейські вилучили майже кілограм психотропних речовин близько на 500 тисяч гривень.

«З партії вилученого можна було виготовити чотири тисячі доз. Конфіскували оперативники мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, ваги, магніти та інше майно майже на 250 тисяч гривень», — каже Михайло Димида.

Наразі, організатор бізнесу та четверо його спільників уже затримані. Правоохоронці також встановлюють інших осіб причетних до «бізнесу» та шляхи надходження наркотичних речовин на територію області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #інтеренет, #марихуана, #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: