«Лікарні переповнені»: на Тернопільщині зростає кількість хворих на грип та ГРВІ

Опубліковано:
22 Січня, 2020

У Чорткові, за останні два дні, збільшилось кількість хворих на грип та гострі респіраторні вірусні захворювання. Так, в абсолютних цифрах захворюваність збільшилась у 2 рази в порівнянні з попередніми днями. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

За офіційними даними щодня реєструємо більш як 200 нових випадків захворювань на грип та ГРВІ. А станом на 21 січня рівень захворюваності перевищує епідемічний поріг в 1.5 рази. Інфекційний та дитячий відділи Чортківської лікарні переповнені. Також, уже зафіксували перший летальний випадок від ускладнень грипу-вірусної пневмонії (діагноз «Грип» підтверджено лабораторно).

До слова, враховуючи епідеміологічну ситуацію, в райцентрі вирішили тимчасово зупинити навчальний процес в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах району та міста на період з 22 по 27 січня включно. Також, на вищевказаний період будуть скасовані усі масові заходи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грві, #грип, #діти, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: