ELEKRAMA 2020 в Індії: український бізнес налагоджує співпрацю з Азією

Опубліковано:
22 Січня, 2020

Україна вперше бере участь у всесвітній виставці ELEKRAMA 2020 в Індії. Українську делегацію очолив виконавчий директор регіонального представництва Міжнародної торгової палати ICC Ukraine у Тернопільській області Анатолій Гнатів.

null

14-а Міжнародна виставка енергетичного обладнання та промислової електроніки ELEKRAMA займає площу близько 1 100 000 кв. м, долучає до участі 1250+  компаній зі всього світу. За 5 днів виставку відвідують більше 300 тис. фахівців галузі – бізнесмени і керівники з 120 країн світу.

null

Як зауважив Анатолій Гнатів, вже в перший день було проведено кілька десятків зустрічей з представниками з Бангладешу, Індонезії, Індії щодо потенційної співпраці з Україною. Уряд Індії висловив зацікавленість в українських технологіях, розширенні співробітництва з нашою країною в енергетичній галузі та налагодження стратегічного партнерства у контексті прокладання шляху від Азії до Європи.

null

«Під лежачий камінь вода не тече! За інвесторів, клієнтів та нові ринки збуту потрібно боротися, – зауважив Тарас Демкура, віцепрезидент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine. – Враховуючи те, що в найближчі роки світова економіка бере курс на Азію, цей рік ми розпочали із участі у всесвітній виставці ELEKRAMA 2020».

null

ELEKRAMA об’єднує повний спектр рішень, які існують на планеті від джерела до розетки і все, що знаходиться між ними, завдяки не лише обладнанню та технологіям, але і безперебійним платформам лідерства для всього електричного – від технічних конклавів до галузевих самітів. Виставка дає можливість ознайомитися з новими продуктами та технологіями, специфікаціями та стандартами, а також з умовами та особливостями інвестування багатомільярдного енергетичного сектору в Індії.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ELEKRAMA 2020, #бізнес, #Демкура, #індія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: