Багатодітній сім’ї з Теребовлянщини потрібні меблі, щоб облаштувати житло

Опубліковано:
22 Січня, 2020

Багатодітній сім’ї з Теребовлянщини потрібні меблі, щоб облаштувати житло. Чоловік та дружина виховують п’ятьох дітей і їм не вистачає коштів на усе необхідне. Люди просять підтримки, – розповідають у відділі соціальної роботи Теребовлянської громади.

«Потрібні меблі для багатодітної сім’ї з нашої громади!!!!Багатодітна сім’я з п’ятьма дітками потребує ліжка, дивана, шафи і будь яких тумб для кухні, де можна буде зберігати продукти харчування. Багатодітна мати овдовіла у 23 роки, залишившись на рука з трьома маленькими донечками, без підтримки родичів. З другим чоловіком, який є учасником АТО, народили ще два синочки. Батьки піклуються про діток. Раціонально використовують кошти соціальної допомоги. Завдячуючи Всім, хто пожертвував речі в «Соціальну КРАМницю» сім’я повністю забезпечена одягом, придбали ліжечка для маленьких діток, та вживанні електротовари для дому, а на обмеблювання кімнати для дітей не вистачає коштів. Сім’я зможе самостійно забрати меблі у будь який зручний для Вас час. Заздалегідь дякуємо усім хто відгукнеться», – пишуть працівники відділу соціальної роботи Теребовлянської громади у Facebook:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #меблі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: