Бійка чи ДТП – обставини інциденту у Шумському районі розслідують поліцейські

21.01.2020 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Група молодиків напала на місцевого жителя у Шумському районі, чоловіка нібито побили і переїхали автомобілем. Така інформація зявилась в інтернет-мережі. Як повідомили у поліції, інформація не відповідає дійсності.

Із переломом плеча, забоями та саднами 33-річного молодика і справді доставили до райлікарні 17 січня. Проте, як розповів потерпілий, садна він отримав у результаті наїзду авто. На момент нещастя у салоні транспортного засобу перебувала каомпаня хлопців, з якими він вживав спиртні напої.

Хлопці проводили разом час, коли один із них, 18-річний юнак запропонував постріляти із самомробного обрізу на закинутій фермі. Після цього двоє чоловіків пішли, а решту продовжили гулянку. Потерпілий разом з іншими хлопцями вирішили поїзати в Кремнець. Дорогою чоловкові стало погано, він відкрив двері автівки і вилетів із салону, опинившись під колесами власного транспорту. За кермом же був один із його знайомих. 

Обставини інциденту встановлюють поліцейські. Кримінальне провадження відкрито за статтею 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортний засіб правоохоронці помістили на арештмайданчик. Ще одному учаснику інциденту інкримінують незаконне зберігання зброї.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі