Карантин!: на Тернопільщині зупинили навчальний процес у навчальних закладах

Опубліковано:
21 Січня, 2020

У Чорткові, зв’язку зі зростанням захворюваності на грип та ГРВІ, оголосили карантин. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді та Чортківській райдержадміністрації, яке відбулося 21 січня.

Члени комісії, керуючись отриманою інформацією від Чортківського міськміжрайонного відділу ДУ «Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України» та КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги», вирішили тимчасово зупинити навчальний процес у в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах. Карантин триватиме з 22 січня по 27 січня включно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вірус, #грві, #грип, #діти, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пневмонія, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: