Померла українка, яку з інсультом викинули на вулицю в Польщі

Опубліковано:
21 Січня, 2020

13 січня померла українка Оксана Харченко, яку в Польщі викинули на вулицю після перенесеного інсульту.

Останнім часом жінка жила в батьків в селі неподалік Турки у Львівській області, повідомив у Facebook колишній Почесний консул України в Познані, голова суспільно-культурного товариства “Польща-Україна” Вітольд Горовський із посиланням на сестру Оксани Наталію Козанчин.

“Туди я завіз її після багатьох місяців дуже важкої реабілітації. Загалом, її стан був гарний, проте вона так і не змогла рухатися самостійно. Два тижні тому я зв’язувався з її сестрою. Вона сказала, що Оксана перебуває в батьківському домі” , – повідомив він.

Горовський додав, що Харченко мала ниркову недостатність. Остаточної причини смерті поки що не встановили.

Відомо, що в жінки залишилися двоє синів-підлітків.

Відомо, що у Польщі роботодавець вивіз хвору українку 43-річну Оксану Харченко на вулицю та кинув на лавці в лютому 2018-го. Повідомив поліцію, що в парку сидить жінка напідпитку. Оксана родом із села Бране Поле Богуславського району Київської області. Разом із сестрою жила та нелегально працювала на фермі в місті Сьрода Великопольська, пакувала овочі. Проти роботодавця було порушено дві справи – кримінальну за фактом ненадання медичної допомоги та адміністративну, за нелегальне працевлаштування, пише gazeta.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #заробітки, #інсульт, #польща, #смерть
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: