Смерть українки в Іспанії: жінка познайомилася з майбутнім убивцею на телешоу

21.01.2020 10:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

В Іспанії, в одній із квартир міста Пуертольяно в неділю, 12 січня, поліція виявила бездиханне тіла 53-річного іспанця і його коханої 61-річної українки. Обоє були застрелені з одного пістолета ще в четвер, пише obozrevatel.com

Поліція вважає, що причиною вбивства стало домашнє насильство. Чоловік кілька разів вистрілив в українку, а потім застрелився сам. 

Вшанувати пам'ять загиблої українки у вівторок на міську площу прийшли сотні іспанців. Як пише місцева преса, таксист розповів, що іноді підвозив сюди Антоніо з Ольгою. Але вона ніколи не розмовляла, можливо, не знала іспанської мови. А ось інші сусіди, працівники перукарні не знали Ольгу.

Зустрілися Ольга й Антоніо на одному телешоу, яке займається тим, що знайомить людей один з одним. На передачі була Ольга, вона сиділа в студії, коли туди подзвонив 53-річний Антоніо і побажав зав'язати з нею стосунки.

Після цього вони зустрічалися близько року. А недавно вона переїхала до нього жити. Пройшов усього місяць, як Антоніо вбив Ольгу.

Про Антоніо Санчеса відомо, що він працював пожежником, і як пише іспанська преса, у нього є дві дочки. Одна з них повідомила, що у батька була зброя, оскільки він захоплювався стрільбою.

А ось Ольга родом із Маріуполя, принаймні, так зазначено на її сторінці в соцмережі. У цьому місті вона закінчила школу й інститут.

За словами іспанського журналіста, який цікавився долею Ольги, жінка прожила в Іспанії останні 20 років, вона була інженером-електриком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі